Murphy

Vandaag hebben we een hectische dag achter de rug en heeft Murphy toegeslagen. De auto moest vandaag naar de garage voor een paar noodzakelijke reparaties. Ik had een afscheidsborrel op het werk en zou later thuis zijn. Ingrid was druk met inpakken en de voorbereiding voor ons afscheidsfeestje en garage sale. Heeft Skelte vanmiddag zijn pols gebroken! Dat kan er ook nog wel bij…
Als Ingrid de kinderen van school haalt, spelen ze meestal nog even in de speeltuin. Skelte wilde net onder van de glijbaan springen, toen een andere jongen hem onderuit gleed en hij op zijn linkerarm viel. Meteen was het duidelijk dat het goed mis was en dat hij naar het ziekenhuis moest voor een foto. Maar Ingrid had even geen auto. Gelukkig was de auto om half vijf klaar en kon de garage deze thuis afleveren. Ingrid is eerst naar het zieknhuis in Porirua gegaan voor een foto. Toen na een heleboel formaliteiten de foto eindelijk gemaakt was, en bleek dat de pols gebroken was, was de gipsafdeling inmiddels dicht en moest Ingrid naar het ziekenhuis in Wellington. Opnieuw een heleboel formaliteiten en pas om 9 uur ‘s avonds zat de arm in het gips. Er moest ook nog speciaal gips om, want met gewoon gips mag je niet vliegen, omdat je arm boven in de lucht kan gaan zwellen!
Daarna heeft Ingrid mij van het werk opgehaald en om half tien was iedereen weer thuis. Trix en Rémi hebben opgepast en samen met Doris en Eefje pizza gegeten.
Hier de verdrietige Skelte, vooral omdat hij nu volgende week niet mee kan doen met het voetbaltoernooi en allerhande andere feestjes tijden de laatste schoolweek.

20071213_004

Het lijk erop dat zulke dingen steeds in de laatse week voor vertrek gebeuren. Ik had in NL in de laatste week voor mijn vertrek een aanrijding met een fietser en Ingrid raakte in de laatste week voor vertrek de autosleutels kwijt. Maar als het niet erger wordt, dan mogen we eigenlijk van geluk spreken. Zolang we in NZ zijn, was dit pas ons eerste bezoekje aan de dokter!Knock on wood!

Advertisements

5 thoughts on “Murphy

 1. Mooi hoor!!
  Wel een beetje jammer van het niet zo mooie weer. En die rugdragers, dat is nog eens een goeie koop geweest, hxe8!?
  Veel succes met inpakken en tot gauw!

 2. Hoi Skelte, wat een pech zeg. Hopelijk ben je snel aan het gips gewend en dan zul je zien dat je er eigenlijk nog best een hele hoop mee kunt. Wees wel een beetje lief voor je zusjes of eigenlijk laten je zusjes maar een beetje lief voor jou zijn, want met een gipsen arm kan je heel hard meppen, daar weten je moeder en haar zusjes alles van. liefs van Ineke

 3. Heey familie!
  Ik kan echt niet wachten!!
  Hoe het daar der uit ziet, als ik eerlijk ben ben ik nogal jaloers!
  Doei Doei,
  Hoop jullie snel te zin in Holland!
  Groetjes van hier huize van Ark!
  Doeei
  Groetjes Lieve!
  Ps; Skelte sterkte jonge!

 4. Hoi,

  Wat een gedoe allemaal zeg zo vlak voor vertrek! Maar al met al toch veel meegemaakt daar 😉

  Jullie zullen wel erg moeten a-klimatiseren denk ik als jullie vanuit de zomer hier midden in de winter terechtkomen! Op het ogenblik (en in ieder geval de rest van de week) blijft het hier erg koud! Overdag het kwik niet of amper boven nul, en ‘s-nachts een graadje of 4-5 vorst. Daarbij prachtig weer, geen wind, en de zon schijnt volop (geen wolkje aan de lucht). Lekker winterweer dus!

  De komende week zullen er wel wat ijsbanen opengaan denk ik. Ook leuk is in Biddinghuizen een soort kunstijsbaan gemaakt waar je een traject van maar liefst 5 kilometer kan schaatsen. Daar zit ook een 400 meter baan bij. De baan zou al eerder opengaan, maar toen was het nog te warm. Nu zijn het ideale weersomstandigheden. Kijk op http://www.flevonice.nl. Daar staat ook een luchtfoto van de baan. Ik ga er denk ik volgend weekend ff naar toe.

  Kalm an de komende week en tot de volgende keer.

  Groeten,
  Sander

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s