Moving back

We zijn druk bezig met onze spullen te verkopen op TradeMe.

Screenhunter_38
Verder hebben we via via al flink wat spullen verkocht en aanstaande zondag houden we een garage sale en afscheidsfeestje.

Screenhunter_36
Screenhunter_37_1

Advertisements

5 thoughts on “Moving back

 1. Wow! Lekker weertje hebben jullie daar nu. Hier in NL is het op dit moment NAT NAT en nog eens NAT. Daarbij een redelijk hoge temperatuur van tussen de 11 en 13 graden. Boven normaal dus. Eerder in november is het al redelijk koud geweest met nachten waar het redelijk gevroren heeft. Voorspelling is dat het vandaag in de middag kouder wordt, een koudfront trekt vandaag over Nederland. Daarna wordt het steeds kouder naar normalere temperaturen van zo’n 7 graden. Het is spannend want men verwacht dat rond de verjaardag van Anouk (12-12-2007) een kans bestaat dat het weer nog kouder gaat worden! En dan alleen nog sneeuw er bij en we gaan richting een witte kerst. Mag ook wel eens een keer! In de afgelopen weken is in ieder geval in de Alpen een enorm pak sneeuw gevallen. Er kwam iedere keer weer wat bij. Ook in Amerika schijnt het slecht te zijn met sneeuwstormen. Nu hier nog graag, hihi. Zou wel eens een keer leuk zijn.

  Dus, familie van der Woude bijna weer naar huis? Dat zal afkicken worden denk ik! En vooral ook dat je de zomer vaarwel zegt en in de winter terecht komt. Of niet?

  Sinterklaas is weer naar huis en we maken ons op voor de 5e verjaardag van Anouk. En daarna gaan we al weer richting de kerst. Wat gaat de tijd allemaal snel!

  Groeten, Sander

  P.S. Wat doe je met je blog als je weer thuis bent? Ga je er nog mee door?

 2. Of ik met deze web-log doorga? Waarschijnlijk niet. Met ons vertrek uit NZ klopt de titel niet meer. Ik denk dat we een nieuwe weblog beginnen: ‘woudesgowolvega’ of zoiets :-). Dat wordt namelijk ook wel weer een avontuur…

 3. Hoi.

  Bedankt voor jullie leuek reactie!
  Ik hou julie wel op de hoogte van het nieuws uit Zwitserland.

  Groetjes Thomas

 4. Hallo daar..
  Wat weer een leuke verhalen en bijpassende foto’s om te lezen. Jullie genieten daar van Bounty stranden en lekker veel zon. Hier is het mistig nu maar wel droog en ze verwachten een beetje nachtvorst straks. Wie weet kunnen we nog schaatsen straks. O, ja Trix, jij mag op de eerste schooldag gelijk je schaatsen meenemen want we krijgen 4 keer schaatsles met alle kinderen van hroep 7 & 8 in Thialf. 3 keer op een maandag en daarna een elfstedentocht op een donderdag. Voor jullie geniet van jullie laats’te weekje daar, julie afscheidsfeest en een hele hele goede terugreis naar nederland. Tot straks na de vakantie. bedankt voor de ijkjes die we via dit weblog in jullie leven mochten kijken

  groetejs Ingrid van der Vegt

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s