Onze Ruud

Al wekenlang is NZ in de ban van David Beckham. Vanavond speelt hij met zijn team LA Galaxy in Wellington tegen Phoenix. Donderdag was er een verslag van de aankomst op het vliegveld op de TV inclusief burgemeester en de Haka en alles erop en eraan. Wij vonden het maar een beetje overdreven, die verering van een simpele voetbalspeler. Hé, zei Ingrid ineens, dat lijkt wel Ruud Gullit! En nog eens goed kijken en jawel hoor. Eén van onze nationale sporthelden was er ook bij. Dat wisten we niet. Opvallend dat er met geen letter in de krant of een woord op TV over Ruud Gullit is gesproken, alleen maar over David Beckham en de Beckham Mania.
Inmiddels heb ik begrepen dat onze Ruud ook nog maar een paar weken coach is. Aan de foto’s te zien, voelt hij zich met zijn super-ego in ieder geval niet minder dan David Beckham. Als hij dezelfde salariseisen heeft als Guus Hiddink, of was het Louis van Gaal?, één dollar meer dan de duurste speler, dan zit Gullit er in ieder geval warmpjes bij.

Hier de aankomst op het vliegveld.

Screenhunter_34

En na een persconferentie, met op de achtergrond de haven van Wellington

Screenhunter_35_1

Skelte is uitgenodigd door een vriendje om naar de voetbalwedstrijd te gaan vanavond. Kan hij zijn land- en verjaardagsgenoot eens in het echt zien.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s