Twee ballerina’s

Sinds dinsdag hebben we naast Rémi nog twee ballerina’s in ons gezin: Eefje en Doris gaan deze term naar de Plimmerton Dancing school. Anna, hun vriendinnetje van de kindy, ging daar al naar toe en Liz, de moeder van Anna vroeg of Eefje en Doris geen zin hadden om mee te gaan. Dat hadden ze zeker ook al was het van te voren ook wel spannend.

Anna vond het geweldig dat haar vriendinnetjes ook zouden komen. Bij de kindy vonden Doris en Eefje op dinsdag deze briefjes bij hun kapstok.
20071020_ballet_019

‘s Middags was het eindelijk zover. Gewapend met teddybeer en in geleende balletpakjes en -schoentjes zie je hier Eefje (zwart pakje en witte rok) en Doris (in het blauw) in actie.
20071020_ballet_018
20071020_ballet_017_1
Het was geweldig, vooral moeder heeft gezwijmeld. Volgende week zijn we dus weer van de partij en 15 december is de uitvoering!

Advertisements

2 thoughts on “Twee ballerina’s

  1. Hallo daar,

    Kan me voorstellen dat je lekker hebt gezwijmeld. Het is ook een leuk gezicht. Tutu en een knuffelbeer…. Fijn dat ze nog net naar de uitvoering kunnen op 15 december. (dat schiet al op zeg) In Wolvega straks maar verder dansen????
    Groeten ingrid V

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s