Paremata School

Vanmorgen een heel spannend uurtje voor Trix, Rémi en Skelte. We waren uitgenodigd voor een kennismaking met Paremata School.

20060627_005

We waren allemaal heel zenuwachtig. Zelfs heity had moeite de camera stil te houden…

20060627_006

Hier bekijken we de klas van Rémi. 20060627_008

Rémi krijgt een juffrouw: Caroline Rogers. Trix een meester: Scott Jermyn en Skelte 2 juffrouws: Christine Lock en Tracy Farrelly.

Hier de website van de school.

Advertisements

17 thoughts on “Paremata School

 1. Hoi lieve allemaal,
  Mama is snel naar ons gekomen om de foto’s te bekijken! Hopenlijk is Doris inmiddels opgeknapt. Veel succes op school! Spannend, of niet?!
  We zijn trouwens al bijna over de nederlaag van Oranje heen, het was ook zo’n enorm slechte wedstrijd, ze zijn gewoon niet goed genoeg. We geven van Basten over 4 jaar wel een nieuwe kans. Ook jammer dat Hiddink het met Australixeb net niet gered heeft.
  Tot de volgende keer en een dikke kus voor jullie allemaal!

 2. Hee familie! We zullen het lijstje van Ingrid goed bewaren voor als we nog langs gaan komen! Toch klinkt het helemaal als de familie van der Woude hoor!
  Liefs van Ellen

 3. Fijn dat het huis jullie goed lijkt.
  Ik hoop dat jullie je er snel thuis zullen voelen en een fijne dag morgen op school gewenst.
  Wat jullie reis betreft, kan ik het helemaal eens zijn met Ellen:mijn voorstellings vermogen hoeft niet zo groot te zijn om te bedenken hoe dat is gegaan. Je zou er misschien nog wel eens een boek over kunnen schrijven. De avonturen van ……
  Ik kijk uit naar het vervolg. Doei Ina

 4. hey famaly

  alles goed hier wel we missen jullie zo ontzettend!!:-(
  hier is het vel minder lekker dan bij jullie ondanks dat het bij jullie kerst is 🙂

  we hopen dat we weer snel wat van jullie horen groetjes en vrolijk kerstfeest de klas nagniala

 5. hoi trix
  wat een mooi huis hebben jullie
  ik hoor dat jullie ook wat ongelukjes hebben gehad
  oja ps vrolijk kertsfeest

  sarah

 6. hallo fam

  een hele fijne tijd in nieuw zeeland.
  trix, remi en skelte heel veel plezier op jullie nieuwe school.

  liesbeth

 7. Hoi, hoi,

  Heb je reisverslag aardig doorgelezen, wat een reis zeg! Je beleeft vanalles onderweg en er gebeuren dingen die je van te voren niet had kunnen bedenken. In Singapore een prachtig hotel en omgeving, dus dat maakt veel goed. En uiteindelijk met z’n allen in je huisje in Nieuw Zeeland.

  Ik weet niet of je deze site kent:
  http://maps.google.com

  Daar kan je uren ronddwalen over de aardbol in kaartvorm, hybdride vorm en mijn favoriete: de satelite-vorm. Je zit dan de aarde vanuit de ruimte, en je kan enorm inzoomen op een stukje land. Niet alles is scherp, maar de belangrijke steden over de hele wereld zijn zo scherp dat je de auto’s en zelfs mensen ziet staan!! Zo kan je ook flink inzoomen op de eiffeltoren in Parijs bijvoorbeeld. Ongelooflijk mooi is dat. Zo heb ik ook een beetje de omgeving gescand van waar jullie zitten in Nieuw Zeeland. Je bent er uren zoet mee, als je een beetje van kaartlezen en geografie (vanuit de ruimte) houd.

  De komende dagen wordt het hier in Nederland weer warm met in het weekend temperaturen van 25 tot 31 graden! Dat wordt weer genieten geblazen. Daar bij jullie las ik dat het maar 10 graden is, brrrrr. Gelukkig hebben wij dat al ffies achter de rug, alhoewel de winter in Nederland het afgelopen seizoen erg lang heeft geduurd. Ik geloof dat de temperatuur in een periode van 4 maanden niet boven de 10 graden is uitgekomen. En dat is lang voor Nederlandse begrippen. Nog één maand en dan begint mijn grote vakantie (31 juli), dus ik hoop dan dat ook op mijn site wat meer te zien zal zijn dan nu. Heb het toch redelijk druk met andere dingetjes.

  Groetjes aan iedereen daar!!

  Sander Heeringa
  Dronten
  Nederland

 8. Hallo Skelte.
  Hoe is het op je nieuwe school, heb je al vriendjes. Met mij gaat het goed. Ik heb net zo.n B Daman gekocht als jij, de blauwe die geluid maakt. Wanneer ik er mee speel doe ik net alsof wij samen ermee spelen.
  Groetjes aan de rest, veel liefs van Mika

 9. Hallo allemaal daar!
  Geweldig reisverslag, ik zag het voor me!
  Dit zijn de leuke verhalen voor later op een reunie, maar op het moment zelf zie je daar de humor niet van in…
  wij volgen jullie via de site, en wensen jullie vanaf hier een goed verblijf toe!
  Groetjes vanuit Rijssen.

 10. Ik lees net hoe het jullie allemaal vergaat, inderdaad wat Ellen zegt, typisch Familie van der Woude of zoals ik Ingrid een beetje in herinnering heb (samen naar een klassefeest zonder al te veel benzine in de bromfiets). Lieve mensen, wij wensen jullie een goede tijd toe. Groetjes, Dik, Jeanette, Lisanne, Janneke en Xander.

 11. Hoi allemaal,

  Ik lees dat jullie (redelijk) goed over zijn gekomen en dat jullie bij je nieuwe school zijn geweest. Het is fantastisch, jullie avontuur, zo op afstand te kunnen volgen!!! Morgen ga ik naar school en komen er vast meer reacties van de klas.
  Heb een goede tijd!
  Groetjes ‘juf’ Rita

 12. Zal wel spannend zijn geweest op je nieuwe school!En wat een versierd gebouw.En speel je veel met je buurmeisje?Heeft zij een pony en als het wel zo is hoe heet hij of zij dan?En hoe heet je buurmeisje?En heeft Remi ook al wat vriendinnetjes?
  Groetjes Celine en gezin

 13. Hallo REmi en allemaal daar. Hoe is het met jullie? Hier prima nog 1 week en dan vakantie. Het weer is nog steds heel mooi hier, vanmiddag weer naar Spokeplas geweest. Gr. Jesper

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s