Rugby

Zaterdagavond met collega’s naar een rugbywedstrijd in het Westpac-stadion geweest. De plaatselijk club heet The Hurricanes. Erg grappig is dat op de dag van een thuiswedstrijd overal in de stad ‘Hurricane Warnings’ staan. Zelfs in het weerbericht in de krant noemen ze een Hurricane Warning. Moet bij toeristen die niet weten dat het hier om de rugbyclub gaat toch wel eens de schrik om het hart jagen.

20060506_006 

Dit is een halfuur voor de wedstrijd waarin het nog schaars aanwezige publiek wordt vermaakt met reclame. Hier rijdt een geel vliegtuigje door het stadion.

20060506_007 

De meeste mensen zijn dan echter nog in de catacomben bier aan het drinken. De clubkleuren zijn geel en zwart. Dat kwam goed uit. Ik heb een gele regenjas en een gele Weststellingwerf-pet.

Img_8297_w1024 

The Hurricanes hebben overigens met 35-10 gewonnen van The Chiefs. Grappigste moment vond ik een van de vermaken in de rust: Een cameraman zet 2 willekeurige supporters in beeld op het grote scherm in het stadion met een hartje als uitsnede. Het is de bedoeling dat deze 2 personen elkaar vol op de mond kussen. Met commentaar van de stadionspeaker. Levert gegarandeerd hilarische momenten op.

Advertisements

6 thoughts on “Rugby

 1. Hoi Jelle Frans; van Harte Gefeliciteerd met je verjaardag van ons allemaal!!! wel een raar idee dat je 10 uur op ons voorloopt:-)
  Groeten van ons uit Dalen!

 2. Ha die JF,
  Geen idee dat je jarig bent! Van harte gefeliciteerd van Onno, Annet en Ramses. En gweldig dat je zo’n mooi huis hebt gevonden.

 3. Natuurlijk dik te laat, maar alsnog gefeliciteerd met je verjaardag!

  Wij hebben afgelopen zondag bezoek gehad van Ingrid en de kids, en dat was echt super. De kinderen hebben zich errug vermaakt, en wij hebben buiten bij het vuur het leven doorgenomen. Skelte en Folmer hebben de hele middag gevoetbald. Nadat we met z’n tienen een flinke zak chinees hadden weggekaand gingen de boys nog een keer fanatiek los, Folmer op blote voeten en met onbloot bovenlichaam – het leek Gerard van Velde wel.

  Groeten vanuit Noordwest Friesland, Nynke en Jan

  PS Waar blijft de prijs?

 4. Ik mis je zo, zegt Teska, en hast al yn it swimbad swommen en vind je het wel leuk? Hoe vind het? Kars vraagt: is het hûs leuk? Wij wolle dit jier noch nei jim ta!!!!!!!!! Waar werk je? vraagt Teska. Is het werk leuk? vraagt Kars. 8) 8) 8) 8) Groetjes Kars en Teska

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s