Verjaardag

Vandaag was ik jarig. 10 uur eerder dan normaal dus eigenlijk niet helemaal eerlijk. Vanmorgen werd ik verrast door Maarten en Natsuko met een taart met kaarsjes als ontbijt.

20060426 

Bijna tegelijkertijd belden Ingrid, Trix en Rémi die me via de webcam toegezongen hebben. Verder heb ik deze kaarten van de kinderen gekregen: van Rémi van Skelte van Trix En passant kreeg ik bericht dat ik de veiling van een wasmachine gewonnen heb. Die is dus ook binnen. Is weer eens een ander verjaardagskadootje.

Washingmachine 

Vlak daarna belde mijn moeder die voor het eerst van haar leven geskypt heeft. Tussen de middag heb ik in de Ierse pub mijzelf getrakteerd op een lekker ongezonde Fish & Chips met bier. En verder was het een gewone dag als elke andere.

Advertisements

7 thoughts on “Verjaardag

 1. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag.
  Wij lezen regelmatig jouw wedervaren in NZ, wij hebben onze reis geboekt en vertrekken hier op 14 oktober dat duurt nog wel lang he. groeten van ons allemaal.

 2. Hoi Jelle Frans,
  Fan herte lokwinske mei dyn jierdei en noch in protte jierren yn sûnens tawinske.Wy sillle der ien op drinke!
  Groetnis fan omke Hilbrand en tante Elly

 3. Hoi Jelle Frans; van Harte Gefeliciteerd met je verjaardag van ons allemaal!!! wel een raar idee dat je 10 uur op ons voorloopt:-)
  Groeten van ons uit Dalen!

 4. Ha die JF,
  Geen idee dat je jarig bent! Van harte gefeliciteerd van Onno, Annet en Ramses. En gweldig dat je zo’n mooi huis hebt gevonden.

 5. Natuurlijk dik te laat, maar alsnog gefeliciteerd met je verjaardag!

  Wij hebben afgelopen zondag bezoek gehad van Ingrid en de kids, en dat was echt super. De kinderen hebben zich errug vermaakt, en wij hebben buiten bij het vuur het leven doorgenomen. Skelte en Folmer hebben de hele middag gevoetbald. Nadat we met z’n tienen een flinke zak chinees hadden weggekaand gingen de boys nog een keer fanatiek los, Folmer op blote voeten en met onbloot bovenlichaam – het leek Gerard van Velde wel.

  Groeten vanuit Noordwest Friesland, Nynke en Jan

  PS Waar blijft de prijs?

 6. Ik mis je zo, zegt Teska, en hast al yn it swimbad swommen en vind je het wel leuk? Hoe vind het? Kars vraagt: is het hûs leuk? Wij wolle dit jier noch nei jim ta!!!!!!!!! Waar werk je? vraagt Teska. Is het werk leuk? vraagt Kars. 8) 8) 8) 8) Groetjes Kars en Teska

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s