Verhuisbericht

Vanavond (donderdag) verhuis ik voor 2 nachten naar een guesthouse in de buurt. Dit was vooraf bij mij bekend. Er hadden gasten ver vooraf al geboekt bij Maarten en Natsuko.
Gelukkig mag ik wat spulletjes laten staan, anders was het wel weer proppen geworden om de koffer dicht te krijgen.
Qua uitzicht ga ik er zelfs nog op vooruit. Kijk maar eens hier. Het weer is trouwens momenteel wel een stuk minder dan op de foto: grijs en druilerig.
Later meer…

Advertisements

5 thoughts on “Verhuisbericht

 1. Hallo JF,
  Het is leuk om je belevenissen te volgen. Het is hie3r nog steeds koud. Bij jou dus wel beter, hoewel bij jou de winter voor de deur staat. Wij zijn ooit ook anderhalve dag in Wellington geweest. Maar we hebben niet veel meer gezien dan het museum Te Papa en nog een paar straten en kerken. We vonden het wel een mooi stad.
  Groeten uit Ede

 2. Hallo JF, we hebben met veel plezier je weblog gelezen. Wij zijn 1,5 week geleden thuisgekomen van onze vakantie op en rond Sint Maarten. We hebben daar gezeild. Het buitenland trekt ons toch ook wel. Zeker als we je foto’s zien en je belevenissen lezen. Wie weet waar wij nog eens terecht komen (Laat pake en beppe dit maar niet lezen…. 🙂 ) Groeten vanuit Rhenen.

 3. Ha Jelle Frans, vandaag was er een arts-assistent op het werk die net terug was van een vakantie naar….jawel Nieuw Zeeland. Zij was bijzonder enthousiast en ik heb natuurlijk verteld over mijn avontuurlijke zus en zwager. Weten ze wel zeker dat ze weer terug komen ,vroeg zij zich af. Ze was ook een paar dagen in Wellington geweest; nou dat noemen ze niet voor niets windy Wellington zei ze. Je weet toch wel dat Ingrid niet zo erg van harde wind houdt of vind jij het nog wel mee vallen?

  liefs Ineke

 4. Ik ben nu 3 weken in Wellington. Het is normaal dat het hier hard waait en bijzonder als het windstil is. Of je er last van hebt, hangt heel erg af van je zelf en waar je woont. Aan de kust krijg je de volle laag. Iets meer het binnenland in tussen de heuvels, valt het wel mee. Het beste is je er maar op in te stellen en wind leuk te vinden. Vannacht heb ik boven op een heuvel geslapen aan de kust. Het was stormachtig en de wind bulderde om het huis. Ik vond het heerlijk!

 5. hoi jelle frans.

  is het leuk in nieuw-zeeland vast wel.
  en ik hoorden van ingerit dat jullie nog en blijft heel veel contact hebben 😀
  gelukig maar maar het duurt ook niet meer zo lang dat ze weer naar jou toe komen maar dan ga ik hun heel erg missen 😦 .

  groetjes marijn.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s